Sandra Goede

Mijn naam is Sandra Goede, mijn opleiding Fysiotherapie heb ik in 1994 afgerond. Daarnaast heb ik 2006 de opleiding arbeidsfysiotherapie voltooid en in 2016 de opleiding herstelcoach succesvol afgerond, als een van de eersten in Nederland (vandaag de dag kent Nederland slechts 14 andere herstelcoaches).

Na mijn opleiding Fysiotherapie ben ik enige jaren in Engeland en Duitsland als fysiotherapeut werkzaam geweest, vanaf 1998 alleen in Nederland. Ik heb enige jaren voor Fysergo gewerkt, waar ik gedetacheerd wasbij de NAM en Akzo Nobel. Daarna ben ik langdurig in een particuliere praktijk werkzaam geweest in het noorden van het land.

Mijn interessegebied is de eigen invloed op de fysieke klacht of beperking, dus niet zozeer op de focus wat niet meer lukt, maar wat lukt juist nog wel? Hoe kunnen we dit verder uitbouwen? wat is de beste manier om verder te herstellen?

Indien dit niet meer mogelijk is, leer ik mensen graag hoe ze met hun beperking kunnen gaan. Mijn ervaring is dat we vaak meer kunnen bereiken dan we in het begin denken. Revalidatie is niet altijd makkelijk, ons lichaam is dan wel gemaakt om te herstellen, som hebben we een zetje in de rug nodig. Ieder herstel is anders en we hebben natuurlijk allemaal andere dingen die we graag weer willen kunnen.

Ik sta voor u klaar om alle mogelijkheden te ontdekken en om het herstel zo goed als mogelijk te ondersteunen!