Reïntegratie

Reintegratie_header

Gezond werken

Gezonde, fitte en inzetbare medewerkers, dat wil iedere organisatie. De diensten van BAG Gezond Werken helpen u of uw organisatie hierbij. Of het nu gaat om aanpassingen aan de werkomgeving, training om toekomstige gezondheidsklachten te voorkomen of  het begeleiden van het re-integratietraject van u of uw werknemers.

Het programma BAG Gezond Werken© is gericht op preventie, verzuimbeperking en snelle re-integratie en omvat de volgende diensten:

Preventie & Gezondheid

Hieronder vallen diverse voorlichtingsprogramma's en trainingsprogramma's gericht op aanpassingen in de werkomgeving of het verbeteren van de gezondheid van de medewerker en het voorkomen van klachten.

Fysieke belastbaarheids test

Met de algemene fit - en gezondheidstesten wordt de fitheid van een persoon op dat moment bepaald. De fittest bestaat uit een gesprek met een fysiotherapeut, het invullen van een gezondheidsvragenlijst, en diverse testen zoals bloeddruk, vetpercentage, lenigheid, kracht en conditie. De testresultaten worden besproken met de fysiotherapeut en kunnen worden gebruikt om een persoonlijk trainingsprogramma op te stellen.

Onderzoek

Hieronder vallen diverse soorten onderzoek met als doel een gedegen advies te geven over welk traject het meest geschikt is voor de medewerker(s).

Interventies

Hieronder vallen diverse programma`s gericht   op het behandelen van gezondheidsklachten en het begeleiden van het re-integratietraject.

Verzuimbegeleiding

Hieronder vallen diverse diensten op het gebied van verzuimpreventie, verzuimregie en re-integratie van een zieke werknemer.

De informatiefolder kunt u hier downloaden.

Binnen onze praktijk geeft Anne de Vries, arbeidsfysiotherapeut, begeleiding tijdens de re-integratie trajecten. 

anneklR

Anne de Vries